Submenu

Serious Game RES West Brabant: Zet aardgas buitenspel

08-04-2022 60 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-04-2022 om 09:30

Einde

20-04-2022 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

KaaiDuurzaam: Kadeplein 2, Roosendaal

Op 20 april 2022 organiseert de energieregio West-Brabant, samen met Generation Energy, een werkatelier. Dit is een interactieve bijeenkomst. Aan de hand van een serious game voeren deelnemers met elkaar het gesprek over hoe aardgas uit de regio gespeeld kan worden.

De game richt zich op de warmtetransitie van de gebouwde omgeving en de grote glastuinbouwclusters in de regio. De primaire doelgroepen voor dit werkatelier zijn warmte-gebruikers (woningbouwcorporaties, vastgoedeigenaren, energiecoöperaties, glastuinbouw, etc.) en warmte-aanbieders voor de gebouwde omgeving (industrie, veehouderij, warmtebedrijven, ontwikkelaars van warmtebronnen (geothermie, aquathermie, etc.)). Aangevuld met enkele vertegenwoordigers vanuit gemeenten en netbeheerders.

 

Programma

We hebben een programma samengesteld dat zowel inhoudelijk interessant is, maar waar ook voldoende tijd is om kennis en informatie onderling uit te wisselen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Introductie en speluitleg door Generation Energy
  • Serious game in 2 ronden met reflectiegesprekken
  • Samenvatting van adviezen over samenwerking in warmtetransitie
  • Afsluitende lunch

Deze bijeenkomst gaat specifiek gaat over de warmtetransitie. Er wordt op een later moment nog een apart werkatelier georganiseerd over elektriciteit.

 

Aanmelden

Ben je erbij? Meld je dan vóór 15 april aan via het aanmeldformulier en laat ons weten met hoeveel personen je komt. Wij ontmoeten je graag op 20 april a.s.!

Ik wil mij aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen