Submenu

Masterclass: De natuurinclusieve energietransitie - Deel 2

08-04-2022 126 keer bekeken 0 reacties

Begin

03-05-2022 om 15:00

Einde

03-05-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

De Natuur en Milieufederaties maken zich sterk voor een natuurinclusieve energietransitie, zodat de energieplannen niet onnodig tot ecologische en landschappelijke schade leiden. Er zijn juist volop kansen de natuur en het landschap te ontzien of – liever zelfs – te versterken.

In het voorjaar van 2022 wordt hierover een tweedelige online masterclass voor ambtenaren en bestuurders georganiseerd. De masterclass is gebaseerd op sterke voorbeelden uit de praktijk.

In deel 1 van de masterclass kijken we samen naar het beleidskader. Hoe richt je dit in? Hoe zorg je ervoor dat je de regie houdt? En hoe benut je de creativiteit en inventiviteit van de ontwikkelaars?

Deel 2 gaat in op hoe je regie kunt houden over de energieprojecten in je gemeente. Welke tools heb je als gemeente tot je beschikking en hoe kun je deze het beste inzetten? Hoe ga je om met ontwikkelaars en wat kun je vragen?

 

Wanneer

Deel 1 van de masterclass is op dinsdag 26 april, deel 2 op dinsdag 3 mei. Beide zijn van 15.00 – 17.00 uur.

Ik wil mij aanmelden

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen