Submenu

Masterclass: Basisset DC-laadinfrastructuur - online event

11-05-2022 57 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-05-2022 om 13:00

Einde

24-05-2022 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ben jij van plan om aan de slag te gaan met DC/snellaadinfrastructuur? Wil je weten waarom en welke eisen je hieraan zou moeten stellen? Doen dan op 24 mei aanstaande mee aan de gratis Masterclass Basisset DC-laden.

Na een basisset voor AC-laden heeft NKL nu ook een basisset voor DC-laden opgesteld. DC-laadinfrastructuur is net zo goed een onmisbare schakel in de transitie naar duurzame en elektrische mobiliteit als AC-laadinfrastructuur. Met DC-laders kun je op hogere vermogens laden en dit is onder andere van belang voor logistieke voertuigen (zoals bestelauto’s en vrachtwagens), ov-bussen en taxi’s.
 
Ben jij van plan om aan de slag te gaan met DC-snellaadinfrastructuur? Wil je weten waarom en welke eisen je hieraan zou moeten stellen? Of ken je de Basisset DC-laden al en wil je een goede introductie in hoe deze te gebruiken? Doe dan op 24 mei aanstaande mee aan de gratis Masterclass Basisset DC-laden. Na deze Masterclass heb je onder andere een goed beeld van wat je met de basisset uitvraagt.


Leveranciers, netbeheerders, CPO's van snellaadinfrastructuur, regio's en gemeenten en belangenpartijen verbonden aan de Nationale agenda laadinfrastructuur hebben samen gewerkt aan de totstandkoming van de Basisset DC. Speciale dank gaat uit naar o.a. ElaadNL, Fastned, NVDE, BCI, RHDHV, Gemeente Utrecht, Metropool regio Amsterdam Elektrisch (MRAE) en NAL Regio Oost voor hun bijdrage.

Direct aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen