Submenu

Gratis workshop Circulaire maakindustrie | In 5 stappen van verspilling naar businesskansen

23-05-2022 95 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-06-2022 om 15:30

Einde

23-06-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Run 1115 5503 LB Veldhoven

Op 23 juni 2022, tussen 13:30 - 16:30 wordt er een workshop Circulaire maakindustrie georganiseerd bij Mikrocentrum in Veldhoven. Deze workshop is speciaal voor maakbedrijven die hun organisatie klaar willen maken voor de toekomst en concrete stappen willen zetten met circulair ondernemen.

Maakbedrijven zetten steeds meer in op levensduurverlenging van hun producten. Steeds vaker worden producten uit de markt retour genomen, producten en onderdelen gerefurbished en opnieuw verkocht. Leveranciers kunnen hierin een rol spelen als re-supplier. Weet u al welke business kansen er liggen voor uw organisatie en voor uw toeleveranciers? En weet u al wat dit betekent voor het ontwerp van onderdelen? en de samenwerking in de keten?

Tijdens de workshop circulaire maakindustrie krijgt u inzicht in de kansen voor uw eigen bedrijf. Hierbij staat de combinatie tussen het creëren én behouden van economische (nieuwe omzet/ lagere kosten) en waarde centraal.

In vijf stappen leert u samen met collega-bedrijven tijdens de workshop: 
• Momenten van verspilling in uw eigen keten om te draaien naar nieuwe businesskansen;
• Ook leert u hoe circulaire product- ontwerpstrategieën en businessmodellen op een praktische wijze zijn toe te passen. 
• U leert met circulaire principes uw concurrentiekracht te vergroten en nieuwe waarde te creëren voor zowel uw eigen bedrijf als voor uw klanten.
• Aan het einde van de de workshop hebben de deelnemers concrete handvatten om een volgende stap te zetten.
De workshop begint om 13.30 uur en we sluiten de middag af met een netwerkborrel om 16:30.

U kunt zich kosteloos aanmelden via:
https://lnkd.in/eVJgzhpm

Heeft u vragen over de workshop? of kunt u helaas niet deelnemen maar zou wel graag in gesprek willen gaan met een expert over welke mogelijkheden er voor uw maakbedrijf zijn om stappen te zetten met circulair ondernemen?

Neem dan vrijblijvend contact op met: Marieke Huis in ’t Veld (Email: mhuisintveld@bom.nlTel.nr +31 (0)6 52607323) of kijk op: https://lnkd.in/eVUuekrf

Wij kijken er naar uit om u fysiek te mogen ontvangen bij High Tech Platform - Mikrocentrum in Veldhoven op 23 juni.

De initiatiefnemers: Circular Value CenterSmart Industry Hub ZuidBrabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Provincie Noord-Brabant nodigen u van harte uit om deel te nemen.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen