Submenu

Webinar Tips & tricks samenwerking gemeente & bewonersinitiatieven

10-06-2022 109 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-06-2022 om 10:30

Einde

21-06-2022 om 11:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online bijeenkomst

Zowel de gemeente als bewonersinitiatieven willen vooruit met het aardgasvrij maken van wijken of buurten. Samenwerking is vaak uitdagend. Wat mogen bewoners van de gemeente verwachten? En andersom?

Gelukkig leren we steeds meer van elkaar. Tijdens de PAW-leerkring 'Samenspel gemeenten & bewonersinitiatieven’ zijn er waardevolle inzichten opgedaan. Ook onderzoek van De Participatiecoalitie heeft praktische adviezen opgeleverd. Om deze kennis te delen, organiseert PAW samen met de Natuur en Milieufederaties en de European Climate Foundation op 21 juni het webinar 'Tips & tricks samenwerking gemeenten & bewonersinitiatieven'.

Aan het woord komen Miranda Scheffer van bewonersinitiatief Stichting Duurzaam Wierden, Heidi van Otten, gemeenteambtenaar van Gooische Meren, en Simone Rommets van Natuur en Milieufederatie Groningen en Participatiecoalitie.

Werk jij voor een gemeente aan de aardgasvrije opgave? Of ben je lid van een bewonersinitiatief? En vraag je je af hoe je de samenwerking constructief kunt verbeteren? Dan is dit webinar iets voor jou!

Ik wil mij aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen