Submenu

Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie

27-06-2022 86 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-07-2022 om 10:00

Einde

06-07-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Circulair bouwen is de toekomst. Steeds meer marktpartijen, opdrachtgevers, overheden en ontwerpers houden zich ermee bezig. Maar de eerste mijlpaal - 50% circulair in 2030 - nadert snel. Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie op 6 juli 2022 gaan we graag met u en andere betrokkenen in gesprek over de toekomst van de circulaire bouweconomie. Dit doen we met inspirerende sprekers vanuit politiek, overheid, kennissector en marktpartijen.

oncretisering van de circulaire doelstellingen komt tijdens het event aan bod. Ook brengen we in kaart wat er nodig is om de milieu-impact zo snel mogelijk terug te brengen binnen de verschillende sectoren.

Opschalen en versnellen

Opschaling en versnelling zijn nodig om de enorme opgave te realiseren. Wat betekent dit concreet voor de onderhouds- en vervangingsopgave in de GWW en het realiseren van een miljoen woningen? Hoe zorgen we ervoor dat we in 2050 daadwerkelijk een volledig circulaire bouweconomie hebben?

Ook gaan we aan de slag in deelsessies om verschillende Road Maps uit te werken. De meest impactvolle productgroepen worden opgepakt: woningbouw, bedrijfshallen, kunstwerken, wegen en installaties. Het doel is om voor ieder van deze sectoren in kaart te brengen wat er nodig is om de milieu-impact zo snel mogelijk terug te brengen.

Verder werken we een aantal belangrijke thema's uit: rol decentrale overheden, digitalisering, waardecreatie, hergebruik secundaire materialen, belang ketenakkoorden, biobased/hernieuwbaar.

Programma en aanmelden

Klik hier voor het programma en om aan te melden.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen