Submenu

Webinar Investeringssubsidie duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA)

27-06-2022 185 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-09-2022 om 14:00

Einde

13-09-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bent u eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of houdt u zich bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? Dan is de nieuwe Investeringssubsidie duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) interessant voor u. Tijdens dit webinar vertellen we u alles over deze nieuwe subsidie. En helpen we u op weg met de aanvraagprocedure. 

De nieuwe investeringssubsidie DUMAVA komt eigenaren van maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. De subsidie opent naar verwachting in het najaar van 2022. 

Wat kunt u verwachten?

Na het webinar kunt u de volgende vragen beantwoorden over de nieuwe subsidie DUMAVA: 

  • Waarom is deze subsidie er?
  • Voor wie is het? 
  • Wat kan ik vergoed krijgen en wat niet?
  • Hoe wordt de hoogte van de subsidie bepaald?
  • Wanneer kan ik aanvragen?

We nemen u daarnaast mee door de aanvraagprocedure,  zodat u zich alvast kunt voorbereiden. En zodat u weet wat u te wachten staat bij het indienen van een aanvraag. U kunt via de live chat vragen stellen. 

Voor wie? 

Dit webinar is interessant voor potentiële aanvragers van deze investeringssubsidie: eigenaren van maatschappelijk vastgoed. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom, zoals adviseurs en medewerkers van maatschappelijke organisaties. 

Meld u aan

Wilt u deelnemen aan het webinar? Meld u dan aan via onderstaande aanmeldknop. Na aanmelding krijgt u een persoonlijke link op het door u opgegeven e-mailadres. Deze link is alleen door u te gebruiken en kan niet gedeeld worden met anderen.

Kunt u op 13 september niet live deelnemen? Meld u dan toch aan via bovenstaande knop. U ontvangt dan na het webinar een terugkijklink.  

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen