Submenu

Week van de Aardwarmte 2022

04-07-2022 147 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-09-2022 om 00:00

Einde

17-09-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van 12 tot en met 16 september aanstaande vindt weer de Week van de Aardwarmte plaats. Een week gericht op kennisdeling en creëren van verbinding tussen alle partijen actief betrokken bij warmte en aardwarmte in het bijzonder. Dit jaar staat de week in het teken van de vraag hoe duurzame collectieve warmte (al dan niet o.b.v. aardwarmte) een sleutelrol kan spelen in het versnellen van de energietransitie, en op welke systeemvragen nu urgent antwoorden nodig zijn. Bekijk het programma van de Week op de website van EBN, of registreer direct uw gratis deelname aan een specifieke activiteit via onderstaande links.
 

Aan welke sessies kunt u deelnemen?

Alle sessies zijn online te volgen
Alle sessies in de Week van de Aardwarmte zijn online te volgen. Een aantal sessies kan ook live, op locatie bij EBN in Utrecht, worden bijgewoond met aansluitend een netwerkborrel. De ochtendsessies starten telkens om 10.30 uur en de middagsessies starten om 15.30 uur.

Graag ontmoeten we u en vakgenoten tijdens de Week van de Aardwarmte 2022. Noteer de data alvast in uw agenda en schrijf u via de website van EBN in voor de events!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen