Submenu

Nationale Klimaatweek

08-07-2022 158 keer bekeken 0 reacties

Begin

31-10-2022 om 00:00

Einde

08-11-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Om burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat van 31 oktober t/m 6 november 2022 opnieuw de Nationale Klimaatweek.

Samen maken we Nederland steeds duurzamer. De overheid, veel burgers en organisaties dragen hun steentje al bij. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen.

Zin om burgemeester te zijn tijdens de Nationale Klimaatweek? Dat kan! Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat zoekt voor zoveel mogelijk gemeenten in Nederland een Klimaatburgemeester tijdens die week. Iemand die zich inzet om zijn CO2 uitstoot te verminderen, door een grote maatregel of iets kleins. Een Klimaatburgemeester deelt zijn of haar verhaal met de lokale media en in het eigen netwerk, en organiseert tijdens de Nationale Klimaatweek een actie in de eigen gemeente om anderen in beweging te krijgen.

Meer informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen