Submenu

Webinar 'Kan klimaatbeleid de energiecrisis oplossen?'

08-08-2022 71 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-09-2022 om 10:00

Einde

02-09-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Europa wil snel af van Russisch fossiel. De Europese Commissie wil dat mogelijk maken met Re-power Europe, een plan voor energiebesparing, de productie van schone energie en energievoorziening uit verschillende bronnen. Een versnelling van voornemens uit het EU-klimaatbeleid Fit for 55 én een antwoord op de energiecrisis. 

Deze online talkshow gaat over manieren om de noodzakelijke CO2-reductie door te zetten en te zorgen dat er genoeg energie beschikbaar is. Hoe snel zijn de plannen uit Re-power Europe effectief? Wat gaan we daar in Nederland van merken? Hoe komen we de winter door zonder de CO2-uitstoot te vergroten? Hoeveel Russisch fossiel kunnen we de komende jaren inruilen voor CO2-vrije energie? 

Een talkshow over versnelling van beleid, besparen, alternatieve energiebronnen, andere manier om CO2 te reduceren en de rol van Europese CO2-rechten.

Meer informatie en aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen