Submenu

Transform Hackathon "For the future of energy"

06-09-2022 106 keer bekeken 0 reacties

Begin

31-10-2022 om 00:00

Einde

03-11-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Steeds meer mensen begrijpen de urgentie rond de energietransitie en voelen ook het verlangen om onze wereld te transformeren naar een plek die duurzaam is en waar we als samenleving kunnen floreren.

Energie is de drijvende kracht in onze samenleving. Alles wat we doen, maken, dragen en eten vraagt energie. Door onze geschiedenis heen is energie altijd een stuwende kracht van verandering geweest.

De manieren waarop we energie produceren, delen en gebruiken zal dus ook nu een belangrijke hefboom voor onze transitie zijn. En omdat we onze huidige problemen niet kunnen oplossen met hetzelfde denken dat ze gecreëerd heeft, zullen we nieuwe modellen moeten ontwikkelen die de oude kunnen vervangen.

De Transform.Hackathon is een plek waar bouwen aan nieuwe systemen centraal staat. Het zal een creatieve speeltuin zijn om te experimenteren en samen te creëren. De organisatie is op zoek naar de juiste mix van bedenkers, hackers, bouwers en verhalenvertellers die mee willen doen.

Tijdens 3 meetups bieden ze meer informatie over de noodzaak van de hackathon, uitleg over het proces van de hackathon, de challenges en het opvolgprogramma impact.booster. Daarnaast bieden ze ruim de gelegenheid om potentiële teamgenoten te ontmoeten.

Meld je hier aan voor de meetups

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen