Submenu

Duurzaamheidsfestival ‘SAMEN DOEN, SAMEN GROEN’

26-09-2022 182 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-10-2022 om 12:30

Einde

08-10-2022 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op zaterdag 8 oktober 2022 van 12:30 tot 17:30 uur vindt de tweede editie van duurzaamheidsfestival Samen doen, Samen groen plaats. Van praktische tips tot groene activiteiten, tijdens dit evenement vormt Waalwijk het podium voor tal van duurzame initiatieven. Het doel: laten zien, horen én proeven hoe leuk verduurzamen kan zijn.

Een programma vol activiteiten en entertainment

Wie op een leuke en laagdrempelige manier kennis wil maken met de voordelen van verduurzamen, mag Samen doen, Samen groen niet missen. Het duurzaamheidsfestival laat zien, horen én proeven wat er allemaal mogelijk is. Terwijl de kinderen op insectensafari gaan of een duik nemen in het doppenzwembad, doen ouders inspiratie op voor hun tuin- en bespaarplannen. En er is nog veel meer! Verspreid over de area’s De Groene Tuin, Het Energiepark en Circulair bevinden zich alle elementen voor een inspirerende dag uit.

Waalwijk pioniert met duurzaamheid

Het evenement Samen doen, Samen groen is een initiatief van Gemeente Waalwijk en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse duurzaamheidsinitiatieven uit Waalwijk, Waspik, Sprang-Capelle en omgeving. Het festival sluit volledig aan op de gemeentelijke visie ‘Duurzaam Waalwijk 2030,’ waarin de focus ligt op thema’s als water & groen, duurzame consumptie & productie en energie.

Het evenement bezoeken?

Jong en oud zijn van harte welkom om Samen doen, Samen groen te komen beleven. Meer informatie over het festival is te vinden op www.waalwijk.nl/samendoensamengroen. Op de Facebookpagina en het Instagramaccount van Gemeente Waalwijk worden wekelijks updates over het programma gedeeld.

Locatie: Waalwijk, Hooisteeg, Raadhuisplein en Winterdijk 30B
Datum: Zaterdag 8 oktober 2022, 12.30-17.30 uur
Entree: Gratis toegang
Meer informatie: www.waalwijk.nl/samendoensamengroen  

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen