Submenu

Workshop Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed op het Energiefestival 2022

12-10-2022 89 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-10-2022 om 15:15

Einde

20-10-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens het Energiefestival op 20 oktober geven wij een workshop waarin je kennis maakt met het Ontzorgingsloket tijdens een korte presentatie. Je krijgt tips voor financiering en subsidies en vastgoedeigenaren delen hun ervaring. En er is ruimte om al je vragen over verduurzaming te stellen!

Het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed is een plek waar beheerders en eigenaren van maatschappelijk vastgoed terecht kunnen voor al hun vragen omtrent het verduurzamen van hun panden. Want het is nu eenmaal een complex proces: wat is technisch haalbaar? Op welke termijn? En hoe moet dit gefinancierd worden? Dit zijn allemaal vragen waar het loket bij kan helpen. 

Tijdens het Energiefestival op 20 oktober kun je in verschillende rondes workshops en lezingen volgen. Wij zijn in ronde 5 aan de beurt, in ruimte Dexter 19. Aanvang is om 15:15 uur

Eric Spithoven, de projectleider van het Ontzorgingsloket, trapt de workshop af met een korte presentatie over het loket en de voorwaarden voor deelname. Daarna gaan we in op een van de belangrijkste vragen bij de verduurzaming: hoe kan ik dit financieren? Coach Rob Wieggers legt uit hoe we maatschappelijk vastgoedeigenaren kunnen ondersteunen bij het aanvragen van subsidies en financiering, zoals de DuMaVa subsidie. Daarna delen vastgoedeigenaren welke stappen zij hebben gezet op het gebied van verduurzaming, zodat jij kunt leren van hun ervaringen. En is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met een aantal van onze coaches en facilitatoren.

We zien je graag de 20e! 

Het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed is een samenwerking van de Provincie Noord-Brabant met een consortium bestaande uit De Groene Grachten, Slim Opgewekt, Synarchis en Syntraal.  

Lees hier meer over het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed
 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen