Submenu

Congres Bodemenergie

18-11-2022 105 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-12-2022 om 13:30

Einde

01-12-2022 om 18:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag

De Branchevereniging Bodemenergie besteedt tijdens dit congres aandacht aan diverse, belangrijke onderwerpen. Het centrale thema is de noodzaak voor strategische samenwerking.

Van abstracte woorden naar concrete daden

Van alle kanten horen we dat samenwerking het toverwoord is om de energietransitie te doen slagen. Maar hoe kunnen we dat concretiseren, zodat bodemenergie haar rol in de energietransitie ook in de praktijk verder kan uitbouwen? Welke slimme samenwerkingen op welke niveaus zijn er nodig en welke belemmeringen komen we daarbij tegen? Of zijn die belemmeringen er niet en moeten we gewoon samen aan de slag? Met antwoorden op deze concrete vraagstukken keert u na een nuttige en plezierige middag weer naar huis.

Het thema van het Congres Bodemenergie is: ‘Strategische samenwerking: bouwen aan een duurzame toekomst!’

Bekijk het programma

Ik wil mij aanmelden!

 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen