Submenu

Automotive Week 2023

02-02-2023 123 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-04-2023 om 13:00

Einde

19-04-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Automotive Campus Helmond

4 dagen in het teken van mobiliteit slim, veilig en duurzaam maken. Tijdens de Automotive Week 2023 kom je in contact met toekomstige talenten, start-ups en overheden, kennisinstellingen en toonaangevende bedrijven op het gebied van mobiliteit. 19 april: Mobility in a zero emission future

Van 16 april t/m 19 april 2023 ben je welkom in het hart van de Brainportregio op de Automotive Campus in Helmond. Hier krijg je de állernieuwste trends en innovaties te zien op het gebied van slimme, duurzame en veilige mobiliteit.

Vier dagen in het teken van mobiliteit slim, veilig en duurzaam maken

Tijdens de Automotive Week 2023 kom je in contact met toekomstige talenten, start-ups en scale-ups en overheden, kennisinstellingen en toonaangevende bedrijven op het gebied van mobiliteit. Het programma bestaat uit vier afwisselende dagen: 

  • Zondag 16 april - Talent Fair - een meet & match van opleidingen en banen voor (young) professionals, studenten en bedrijven op zoek naar talenten. 

  • Maandag 17 april – High-level opening met (inter)nationale keynote sprekers. Met onder andere Joost Vantomme (CEO ERTICO), Karen Vancluysen (Secretary General Polis), Suzanne Otters (gedeputeerde provincie Noord-Brabant), Jeroen Dijsselbloem (burgemeester gemeente Eindhoven) en Elly Blanksma (burgemeester gemeente Helmond).

  • Dinsdag 18 april – Mobility in the digital society met demo’s en lab tours. Met Tim De Ceunynck (mobility Expert LRM), Giulia Renzi (ICOOR), Theo Thuis (Q-Park), Evelien Marlier (IMEC), Magdalena Szymańska (E-mobility coordinator of Gdansk) en Axel Bergweiler (Bahnen der Stadt Monheim GmbH). 

  • Woensdag 19 april – Mobility in a zero emission Future. Met internationale experts Nikita Zaïko en Rodrigue Al Fahel van Lindholmen Science Park (LSP). Deep dive sessions en specials over waterstof en batterijtechnologie. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen