Submenu

Webinar 'Aquathermie? Goed idee, maar wat kost mij dat?'

08-05-2023 94 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-06-2023 om 11:00

Einde

20-06-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op dinsdag 20 juni 2023 organiseert het Netwerk Aquathermie, in samenwerking met Deltares, IF Technology en Techniplan, een webinar over de kosten van aquathermie.

Vraag je je af of het financieel mogelijk is aquathermie in je energiestrategie op te nemen? Dan is dit NAT-webinar ‘Kostenberekening aquathermie’ geknipt voor jou! In dit webinar gaan we in op voorbeeldberekeningen die de kosten van aquathermie inzichtelijk maken. We nemen je mee door de excel-rekensheet, zodat je zelf een kostenberekening van aquathermie kunt maken. De sheet is ontwikkeld in een Warming-UP onderzoek, waarin veel partijen vanuit verschillende invalshoeken hebben samengewerkt. Zo is een breed gedragen inzicht ontstaan van de kosten van aquathermieprojecten.

Programma:

  • Achtergrond en doel studie – Anton de Fockert (Deltares)
  • Studieresultaten – Tom van der Velden (IF Technology) en Ruben Cardose (Techniplan)
  • Toepassen van de rekensheet – Tom van der Velden (IF Technology) en Ruben Cardose (Techniplan)
  • Afsluitende vragen – Anton de Fockert (Deltares)

Heb je al vragen of wil je je inlezen? Als je je al vóór het webinar wilt verdiepen, kun je hier het studierapport en de excel-rekensheet al downloaden (zie 'Meer informatie': 'Gedetailleerde kostenberekening aquathermie' en '- Bijlage - Kostenberekening varianten en sceario's').. We nodigen je uit om vooraf vragen in te sturen, die we mee kunnen nemen in de presentatie tijdens het webinar.

Inschrijven

Ben jij nieuwsgierig naar het het financiele plaatje van aquathermie in je energiestratiegie? Noteer dit webinar dan alvast in je agenda! Nog beter: schrijf je meteen in via het inschrijfformulier

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen