Submenu

Webinar 'Laadinfrastructuur in parkeergarages'

08-05-2023 23 keer bekeken 0 reacties

Begin

11-05-2023 om 15:00

Einde

11-05-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ben je van plan om een garage of parkeerruimte te bouwen of aan te passen? Hou dan rekening met het aanleggen van laadinfrastructuur. Het aantal elektrische auto’s groeit en daarvoor zijn voldoende laadpunten nodig. Ook in garages en parkeerruimtes.

In een webinar op 11 mei geeft Willem Knol van Bureau Over Morgen uitleg en tips en geeft de NAL regio G4 een toelichting.

In 2030 verwachten we bijna 2 miljoen elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Deze auto’s moeten altijd, overal, veilig en slim opgeladen kunnen worden. Op de eigen oprit, in de openbare ruimte, maar ook in garages en parkeerruimtes. Bij de bouw of aanpassing van een parkeergarage is moet je rekening houden met de groei van elektrische voertuigen en de vraag naar laadpunten. De richtlijnen laadpunten in parkeergarages en dit webinar geven antwoord op de vragen hoeveel laadpunten er nu en in de toekomst nodig zijn en hoe de infrastructuur toekomstbestendig kan worden gerealiseerd. Door hier nu al rekening mee te houden, worden extra kosten voorkomen doordat de technische installatie moet worden aangepast of worden uitgebreid.

In een webinar op 11 mei van 15.00-16.00 uur legt Willem Knol van Bureau Over Morgen uit hoe je dit het beste kunt aanpakken en wat daarbij komt kijken. De NAL regio G4 (vier grote gemeenten) is erbij om een toelichting te geven, onder andere over brandveiligheid.

Sluit aan en hoor hoe je je garage toekomstbestendig maakt!

Meld je aan

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen