Submenu

Toekomstbestendige Bedrijventerreinen (PVB Nederland)

08-05-2023 100 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-06-2023 om 13:00

Einde

22-06-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

PVB Nederland organiseert op 22 juni de derde editie van 'Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Live' in Breda.

Hoe zien bedrijventerreinen er in de toekomst uit? Krijgen ondernemers nog wel een aansluiting op het net? Of zijn er andere oplossingen? Welke rol gaat klimaatverandering spelen op bedrijventerreinen? Hoe geven we de energietransitie vorm?

Veel ondernemers, gemeenten en andere partijen houden zich dagelijks bezig met deze vragen. En de conclusie die we steeds weer horen: het toekomstbestendig maken van bedrijventerreinen dat moet samen. Maar hoe doe je dat? Een ondernemer heeft zijn hart en ziel bij zijn onderneming en de gemeenteambtenaar wil zijn beleidsdoelen halen. Hoe behartig je de belangen van alle partijen?

Tijdens de derde editie van ‘Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Live’ praten we hier graag met jou over door. Het event vindt dit jaar plaats op donderdag 22 juni 2022 van 13.00 – 18.00 uur in Breepark Breda. Ben jij erbij?

Wat gaan we doen?

Leren staat centraal tijdens deze middag! Onze dagvoorzitter is Natasja van den Berg. Zij neemt ons in de middag mee langs verschillende inspirerende sprekers. Ook zijn er diverse breakout sessies over onder andere kansen en knelpunten, energy hubs, biodiversiteit. Op het innovatieplein kun je terecht om de laatste innovaties te vinden. Natuurlijk sluiten we om 17.00 uur af met een borrel. Het volledige programma wordt nog bekend gemaakt, maar aanmelden kan alvast.

Meer informatie en aanmelden

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen