Submenu

SmartwayZ.NL Live 2023

23-05-2023 70 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-06-2023 om 10:30

Einde

20-06-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041SG Tilburg

Boeiende sprekers, inspirerende deelsessies en een bijzondere locatie: bij SmartwayZ.nl Live komen alle onderwerpen omtrent duurzame mobiliteit aan bod.

Tijdens SmartwayZ.nl Live is het thema Samen de transitie aanjagen. Op weg naar duurzame mobiliteit. Na het algemene programma is het mogelijk om deel te nemen aan twee van de drie deelprogramma's in de thema's Mobiliteit en effectenMobiliteit en politiek-bestuurlijke dynamiek en Mobiliteit en gedrag

Aansluitend vindt er een netwerkborrel plaats. SmartwayZ.nl Live vindt plaats in de LocHal in Tilburg en is goed bereikbaar met het ov, maar er kan nabij ook geparkeerd worden.

Meer info en aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen