Submenu

Online informatiebijeenkomst voor gemeenten over Nationale Klimaatweek 2023

07-06-2023 79 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-06-2023 om 15:00

Einde

13-06-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Ook dit jaar worden inwoners, bedrijven, overheden (ook het Rijk) en instanties tijdens de Nationale Klimaatweek 2023 gevraagd te laten zien wat zij al doen voor een beter klimaat. Steeds meer gemeenten organiseren tijdens deze week met succes lokaal activiteiten met en voor hun inwoners.

Tijdens een online informatiebijeenkomst op dinsdag 13 juni om 15.00 uur word je in in 1,5 uur meegenomen in de campagneweek. Steeds meer gemeenten organiseren tijdens deze week met succes lokaal activiteiten met en voor hun inwoners. Gemeenten ontvangen hiervoor separaat een invitatie.

Wil je deze bijeenkomst bijwonen?
Meld je gemeente dan aan via het formulier gedeeld in de mail. Heb je deze mail niet gekregen? Stuur dan een mail naar klimaatweek@bijlpr.nl om deze alsnog te ontvangen. Hopelijk tot dan!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen