Submenu

Energiedialoog regio Zeeland

04-09-2023 36 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-09-2023 om 09:30

Einde

12-09-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tophuis Neeltje Jans, Dijkgraaf A.M. Gelukweg 1, 4354 RA Vrouwenpolder

Wilt u meedenken en meepraten over het Nationaal plan energiesysteem (NPE) en het Programma Energie Hoofdstructuur (PEH)? En speelt u een rol in het huidige energiesysteem, ruimtelijke ordening of de energiesector? Meld u dan nu aan voor één van de 6 energiedialogen in september.

Waar gaan we het over hebben?

  • We gaan in gesprek over de hoofdkeuzes in het concept NPE en de afwegingen tussen publieke belangen zoals betaalbaarheid, betrouwbaarheid en rechtvaardigheid.
  • Ook bespreken we vraagstukken die spelen bij de verschillende energieketens. Denk bijvoorbeeld aan de mix van energiebronnen in het energiesysteem, overbelasting van het elektriciteitsnet en energiehubs.
  • We kijken naar knelpunten in ruimte voor de energie hoofdstructuur en hoe hiermee om te gaan in de praktijk. Dit geeft voeding aan de uitvoeringsagenda van het PEH.
  • We duiken in een besloten deelsessie samen met betrokken partijen in het proces van regionaal programmeren. Deelnemers ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging.

De energiedialogen zijn verspreid over 6 dagen in 6 regio’s. U kunt zich aanmelden voor de volgende data en locaties: Kunt u niet naar uw eigen regio, dan bent u uiteraard welkom in een andere regio.

  • 5 september: Utrecht, DeFabrique (regio Utrecht en Zuid-Holland)
  • 7 september: Den Bosch, 1931 (regio Noord-Brabant en Limburg)
  • 12 september: Vrouwenpolder, Topshuis Neeltje Jans (regio Zeeland)
  • 18 september: Amsterdam, Meervaart Theater (regio Flevoland en Noord-Holland)
  • 20 september: Groningen, Hanze Plaza (regio Drenthe, Friesland en Groningen)
  • 27 september: Zwolle, Schouwburg Odeon (regio Gelderland en Overijssel)

Zie voor meer informatie en het programma van de dag:

Klik hier

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen