Submenu

Samen slim op weg event

02-10-2023 58 keer bekeken 1 reacties

Begin

31-10-2023 om 12:00

Einde

31-10-2023 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Werkspoorfabriek Utrecht

VM-IVRA organiseert weer een Samen slim op weg event in samenwerking met NDW, NTM, IDEA en SmartwayZ.NL Slim Sturen Vervolg. Het belooft een mooi programma te worden boordevol nieuwe project-inzichten, opschalingen van in-car toepassingen, waardevolle samenwerkingen en beproefde diensten.

Reserveer dinsdag 31 oktober alvast in je agenda. Want dan organiseren we vanuit VM-IVRA weer een Samen slim op weg event in samenwerking met NDW, NTM, IDEA en SmartwayZ.NL Slim Sturen Vervolg. Het belooft een mooi programma te worden boordevol nieuwe project-inzichten, opschalingen van in-car toepassingen, waardevolle samenwerkingen en beproefde diensten. Daarover binnenkort meer…

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Tinus

15-10-23 om 15:37

Energie werkplaats Brabant organiseert evenementen In Bra.. oh nee Utrecht?

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen