Submenu

Slotbijeenkomst Energie A16: ‘een duurzame woning voor iedereen’

13-10-2023 149 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-11-2023 om 12:15

Einde

16-11-2023 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Electron | MotMot gallery, Belcrumweg 19, Breda

Hoe betrek je iedereen bij de energietransitie? Kom het ontdekken op 16 november! Tijdens de bijeenkomst van Energie A16 vertellen we meer over deze uitdaging en zijn er mini-sessies over subthema’s.

Dit wordt de slotbijeenkomst van de ontdekkingsreis van een unieke samenwerking. Daarbij wordt een link gemaakt met systeemkeuze (collectieve warmteoplossing), wet- en regelgeving en financiering, om uitvoering te kunnen geven aan verduurzaming van de gebouwde omgeving. Kees Vendrik, voorzitter Nederlands Klimaatplatform is aanwezig om de eindrapportage met geleerde lessen in ontvangst te nemen.

Interessant? We nemen je graag mee op reis langs onze ervaringen tijdens het opzetten van de ideale bewonersreis, obstakels die we onderweg tegenkwamen en mogelijke oplossingen voor een eerlijke transitie.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en er zijn al veel aanmeldingen. Dus wil je erbij zijn, geef je dan snel op via de link. Aanmelden kan tot 8 november.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen