Submenu

De week van de Circulaire Economie

19-01-2024 311 keer bekeken 0 reacties

Begin

11-03-2024 om 00:00

Einde

17-03-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Week van de Circulaire Economie is het grootste landelijke inspiratie- en netwerkevenement voor en door circulaire ondernemers. Een week vol talks, rondleidingen en workshops door het hele land en natuurlijk de uitreiking van de Circular Awards. Meedoen? Meld je dan aan voor 16 februari!

Circulaire hubs en deelnemers verspreid over heel het land bieden een weer een uitgebreid programma met inspirerende praktijkvoorbeelden uit de circulaire economie voor partners, relaties en nieuwsgierige bezoekers. 

Bekijk het programma

Wil je met je bedrijf of organisatie meedoen aan de Week van de Circulaire Economie? Meld je dan hier aan.

Aanmelden 

Maak kans op een Circular Award

Naast een uitgebreid landelijk programma maakt ook de uitreiking van de Circular Awards op 14 maart 2024 onderdeel uit van de Week van de Circulaire Economie. De uitreiking vindt plaats tijdens de Nationale Circulaire Conferentie.

Ook de inschrijving voor de Awards is inmiddels geopend, dus meld je alvast aan via het inschrijfformulier voor de Week van de Circulaire Economie of stuur deze link door naar initiatieven die volgens jou een Circular Award verdienen! Je hoeft niet aan de Week van de Circulaire Economie deel te nemen om kans te maken op een Circular Award. Je kunt dit aangeven op het formulier.

Meld je aan of nomineer

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen