Submenu

Kennissessie Uitvoering zon- en windprojecten onder de Omgevingswet

02-02-2024 87 keer bekeken 0 reacties

Begin

27-02-2024 om 08:30

Einde

27-02-2024 om 09:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Op dinsdag 27 februari organiseert NP RES een online kennissessie over de kansen en mogelijkheden van de Omgevingswet voor zon- en windprojecten en de bijbehorende infrastructuur.

Tijdens de sessie gaan we in op de nieuwe instrumenten van de Omgevingswet, zoals de omgevingsvergunning (inclusief participatie), het programma en het omgevingsplan. Ook het projectbesluit en de rol van de provincie komen nadrukkelijk aan bod. We focussen op de stappen die voortaan moeten worden gezet en wat deze betekenen voor de doorlooptijd van projecten. Kan het allemaal wat sneller en efficiënter? Dat illustreren we aan de hand van praktijkvoorbeelden. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

De sessie is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij de energietransitie, ruimtelijke ordening, vergunningverlening en energiecoöperaties.

Interesse?

Ben je geinteresserd geraakt en wil je graag meer informatie over de sessie? Klik dan nu op de onderstaande knop:

Meer informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen