Submenu

NAL event 2024

26-02-2024 382 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-04-2024 om 12:00

Einde

17-04-2024 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Mariënhof Amersfoort

Nederland is één van de koplopers als het gaat om elektrisch vervoer en laadpunten. Toch zijn er veel uitdagingen: forse investeringen, beperkte netcapaciteit en onzeker overheidsbeleid. Partijen binnen de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) werken samen aan oplossingen. 

Kom op woensdag 17 april naar Amersfoort om je NAL netwerk te treffen, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en de nieuwste ontwikkelingen te horen. Sluit aan en laad je op!

Programma

Hoe is de NAL gegroeid sinds de start in 2019? Welke knelpunten zijn opgelost en welke uitdagingen komen er nog aan? Waar heeft de gebruiker behoefte aan? Welke verdienmodellen zijn voor marktpartijen interessant? Deze en andere onderwerpen komen aan bod, waarbij de focus ligt op de markt en de gebruiker. Tijdens interactieve ‘oplaadsessies’ komen o.a. thema's als prijstransparantie, netcongestie, slim laden en logistieke laadinfrastructuur aan bod. Uiteraard is er tijdens de lunch en de borrel ruimte om te netwerken.

Meer informatie?

Ben je geinteresseerd in het NAL event 2024? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Meer Informatie

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen