Submenu

Hoe maak je een succes van elektrische deelauto’s? - NKL

22-03-2024 70 keer bekeken 0 reacties

Begin

26-03-2024 om 13:00

Einde

26-03-2024 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het aantal deelauto’s groeit! En de helft van alle deelauto’s is al elektrisch. Wat zijn de voordelen van elektrisch autodelen? En hoe ga je hier in de praktijk mee om?

Neem deel aan de online NKL Kennisshow op dinsdag 26 maart van 13.00 tot 14.00 uur en kom te weten hoe je van elektrische deelauto’s een succes kunt maken! 

Dit kun je verwachten: 

  • Wiebe Janssen (Ministerie van I&W) praat je bij over het landelijke beleid. Waarom moeten we in de toekomst meer gaan delen?  
  • Banoe Abdullah (Adviestraject autodelen, Deloitte) gaat in op elektrische deelauto’s. Hoe wordt autodelen een onderdeel van het mobiliteitssysteem? 
  • Robbie Blok (NKL) laat zien hoe je elektrische deelauto’s in goede banen leidt binnen jouw gemeente. Welke rol pak je, voor welke vorm kies je en waar moet je op letten? 
  • Michiel van Esch (gemeente Zeist) en Arnout van Dijk (MobiGo), vertellen over hun ervaring met elektrisch autodelen in de praktijk. Hoe zorg je voor een soepele start en een blijvend succes? 
  • We sluiten af met een paneldiscussie

Vragen

Tijdens de kennisshow kun je al jouw vragen over elektrische deelauto’s stellen. Die vragen kun je ook vooraf naar ons sturen, via event@nklnederland.nl zodat je zeker weet dat ze aan bod komen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de webinar? Meld je dan nu aan op de website van NKL.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen