Submenu

Dag van de Ruimtelijke Ordening

25-04-2024 57 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-05-2024 om 00:00

Einde

31-05-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

NBC Congrescentrum, Nieuwegein

De Dag van de Ruimtelijke Ordening is de plek voor inspiratie, interactie en ontmoeting. In een dynamisch plenair programma en twee workshopronden krijg je naast verdieping de kans om anderen beter te leren kennen.

Onze ruimte is waardevol en schaars, dat vraagt om heldere keuzes, die per regio verschillen. De kracht van het kiezen staat op 30 mei centraal tijdens de Dag van de Ruimtelijke Ordening, de opvolger van de NOVI-conferentie.

Verschillende sprekers, waaronder minister Hugo de Jonge (BZK), vertellen over welke keuzes zij maken om álle inwoners evenredig te laten profiteren. In workshoprondes kunnen deelnemers in gesprek over keuzes en mogelijke oplossingen voor ruimtelijke uitdagingen.

Interesse?

klik op de onderstaande knop voor meer informatie:

Meer  informatie

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen