Submenu

Fiets naar je Werk Dag

06-05-2024 64 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-05-2024 om 00:00

Einde

17-05-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 16 mei is het de jaarlijkse Fiets naar je Werk Dag. In heel het land stappen mensen die dag massaal op de fiets voor de rit naar het werk. Draag jij ook bij aan het verminderen de CO2 uitstoot?

De nationale Fiets naar je werkdag

Eén dag per jaar streeft de NFP Group ernaar dat heel Nederland de auto laat staan en in plaats daarvan de fiets pakt. En vorig jaar is dat gelukt! Meer dan 33.350 deelnemers schreven zich in voor de 17e editie, wat een nieuw record is. Het aantal deelnemers was nog nooit zo hoog! Dat geldt ook voor de donaties aan Cycling out of Poverty. In totaal is door fietsers €14.961,40 gedoneerd. 

Daarnaast is fietsen gezond en zorg je voor minder uitstoot van CO2. Verschillende Brabantse werkgevers geven die dag met allerlei activiteiten extra aandacht aan fietsende werknemers. Ook op het Provinciehuis in Den Bosch wacht fietsende collega’s een speciale ontvangst. 

Interesse?

Ben je geinteresseerd of wil je graag meer informatie over de betrokkenheid van Brabantse werkgevers? Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen