Submenu

NKL Kennisshow – Laadvisie

30-05-2024 119 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-06-2024 om 13:00

Einde

25-06-2024 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het aantal elektrische voertuigen groeit hard. Deze moeten altijd en overal kunnen laden. Daarom is in de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) afgesproken dat iedere gemeente een integrale laadvisie opstelt én actueel houdt.

Omdat er volop ontwikkelingen zijn op het gebied van snelladen, deelmobiliteit, logistiek en laden voor de bouw, moeten veel gemeenten hier mee aan de slag. 

Om je op weg te helpen, hebben we onze handreiking Visie en Beleid en de template voor de integrale laadvisie vernieuwd. Zo kun je nog beter werken aan een toegankelijke, betaalbare, betrouwbare en veilige laadinfrastructuur. 

Neem deel aan onze online NKL Kennisshow op dinsdag 25 juni van 13.00 tot 14.00 uur en ontdek hoe je direct aan de slag kunt met onze vernieuwde integrale laadvisie.  

Het programma volgt binnenkort.

Meer informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen