Submenu

Digitaal magazine Green Deal Geothermie Brabant

Dominique Proksch 22-04-2021 120 keer bekeken 0 reacties

In 2016 is de Green Deal Geothermie Brabant ondertekend door een groot aantal publieke en private partners. Samen werken we aan de veilige ontwikkeling van geothermie in Noord-Brabant.

Jaarlijks komen de partners van de Green Deal bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Dit jaar is deze bijeenkomst vervangen door een fraai digitaal magazine: https://publicaties.brabant.nl/greendeal-geothermie/.

In het magazine delen we actualiteiten op het gebied van geothermie in Noord-Brabant. Bijvoorbeeld het project in Made, dat tuinbouwgebied Plukmade en het nabij gelegen Amernet van warmte gaat voorzien. Ook doen we verslag van een veldbezoek aan het SCAN programma, dat door middel van seismisch onderzoek de bodem beter in kaart brengt. Wij wensen iedereen veel leesplezier.

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen