Submenu

Samenwerken volgens de Groene Cirkels-methode

Sander Barendregt 23-03-2022 192 keer bekeken 0 reacties

Samen met Naturalis en de Provincie Noord-Brabant werkt Cosun Beet Company gezamenlijk aan een circulaire samenleving, volgens de Groene Cirkels-methode waarbij de natuur optreedt als partner. Inmiddels heeft deze manier van werken al mooie resultaten opgeleverd voor de suikerbietenketen.

Sinds 2019 werkt Cosun Beet Company samen met Naturalis en de Provincie Noord-Brabant vanuit de suikerbietenketen aan een circulaire economie, aantrekkelijke leefomgeving, sterke natuur en toekomstbestendige landbouw. Gezamenlijk wordt er aan waardevolle netwerken gebouwd, projecten en pilots uitgevoerd, onderzoek gedaan en kennis uitgewisseld.

Groene Cirkels-methode

Hierbij wordt samengewerkt volgens de Groene Cirkels-methode, waarin vijf belangrijke thema’s worden behandeld. Rond deze vijf 'thema cirkels' wordt er met meer dan vijftien partijen aan gedeelde doelen gewerkt.

Bekijk hier de Groene Cirkels-methode vanuit de suikerbietenketen

Inmiddels heeft deze manier van werken al mooie resultaten opgeleverd voor de suikerbietenketen. Welke dat zijn ziet u in onderstaande infographic.

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen