Submenu

App beschikbaar om bouwproces windmolens langs A16 te volgen

Dominique Proksch 24-06-2022 287 keer bekeken 0 reacties

De provincie heeft samen met een aantal ontwikkelaars van Energie A16 een app gelanceerd. In de app kunnen omwonenden en geïnteresseerden bouwinformatie vinden over het A16 windpark bij hen in de buurt. Daarnaast is gemakkelijk te vinden waar mensen terecht kunnen met vragen over het bouwproces.

De app is onder de naam ‘Geluidsverwachting.nl’ gratis via Google Play of AppStore te downloaden voor iedereen in de betrokken gemeenten: Moerdijk, Drimmelen, Breda en Zundert. Anne-Marie Spierings, gedeputeerde provincie Noord-Brabant: “De app zorgt ervoor dat mensen via een gemakkelijk bereikbaar kanaal altijd toegang hebben tot de laatste informatie over het bouwproces van de windmolens. Dat vinden we als samenwerkende overheden heel belangrijk.”

Lees het hele bericht op brabant.nl.

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen