Submenu

EnergieDag "Beter in Balans"

RES West Brabant 14-12-2023 180 keer bekeken 0 reacties

Doe mee aan de EnergieDag: Beter in Balans ♾️ op 24 januari 2024 en draag bij aan de toekomst van duurzame energie! 🤝 Samen kunnen we het energiesysteem van morgen vormgeven.

Op deze dynamische dag kun je inspirerende succesverhalen delen en gezamenlijk complexe vraagstukken aan pakken op weg naar de RES 2.0. De EnergieDag biedt jou de kans om onderdeel te worden van ons groeiende netwerk, nieuwe contacten te leggen en actief bij te dragen aan de energietransitie in West-Brabant. De dag is ingedeeld aan de hand van de sectoren: Gebouwde omgeving, Industrie, Mobiliteit, Land- en Tuinbouw. Bij de deelsessies staat daarnaast ook één van de ontwikkelsporen centraal: Warmte, Elektriciteit, Groen Gas, Waterstof. Op deze dag kijk je naar hoe de ontwikkelsporen en sectoren samen komen en ingepast kunnen worden in het ruimtelijk gebied. 

De EnergieDag gaat over 'Beter in Balans'. Dat is:

  • het delen van successen;
  • het weten van elkaar wat er speelt;
  • vertrouwen hebben in elkaars kennis en kunde;
  • stappen durven zetten in het complexe samenspel van opwek, infrastructuur, flexibiliteit en opslag;
  • het samen bouwen aan oplossingen, met aandacht voor de huidige beperkingen op het energienet;
  • dat je zelf je rol pakt en kennis maakt met wie je gaat samenwerken aan de oplossingen.

Graag gaan we met jou tijdens de EnergieDag onderzoeken hoe we deze balans dichterbij kunnen brengen.

Op deze dag worden er verschillende interactieve deelsessies gehouden door organisaties als Enexis, Ennatuurlijk en Rabobank. Nieuwsgierig naar de andere sprekers en de inhoud van de deelsessies? Bekijk dit op de website van RES West-Brabant. 

Schrijf je hier in voor de EnergieDag

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen