Submenu

Infographic Klimaatneutrale energieoplossingen 2023

Remy van Beek 11-01-2024 127 keer bekeken 0 reacties

De BOM (Brabantse Ontwikkel Maatschappij) draagt actief bij aan de versnelling van de energietransitie in de provincie Noord-Brabant door inzet van kennis, netwerk en kapitaal om duurzame projecten te ontwikkelen en te realiseren.

Energiefonds Brabant (EFB) (onderdeel van de BOM) heeft als primaire taak om op marktconforme basis projecten te realiseren die leiden tot CO2-reductie. Het gaat daarbij om projecten van onder andere bedrijven, gemeenten, projectontwikkelaars en energiecoöperaties. Het fonds stelt kapitaal, specialistische kennis en ervaring en zijn netwerk ter beschikking om projecten financieel, ruimtelijk, maatschappelijk en technisch mogelijk te maken.

Daarnaast draagt de BOM sinds 2017 proactief bij aan de ontwikkelingsfase van projecten. We zetten specialistische kennis en contacten rondom projectontwikkeling en -financiering in om projecten investeringsrijp te maken. Hierdoor komen meer duurzame energieprojecten daadwerkelijk van de grond. Daarmee dragen we bij aan versnelling van de Brabantse energietransitie.

In het kader hiervan ontwikkelden zij een infographic over hun activiteiten in 2023.

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen