Submenu

Het barstte van energie op de EnergieDag "Beter in Balans"

RES West Brabant 07-02-2024 112 keer bekeken 0 reacties

Was jij ook aanwezig op de EnergieDag? Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag vol met inspirerende sprekers, bijzondere ontmoetingen, spectaculaire optredens en goede gesprekken.

Vanuit de RES geloven we dat we iedereen nodig hebben voor de energietransitie: inwoners, energiecoöperaties, bedrijven, financiële instellingen, agrariërs, netbeheerders, het onderwijs, woningcorporaties en de (lokale) overheid. De EnergieDag is een initiatief van de RES klankbordgroep. Deze

Vanuit de RES geloven we dat we iedereen nodig hebben voor de energietransitie: inwoners, energiecoöperaties, bedrijven, financiële instellingen, agrariërs, netbeheerders, het onderwijs, woningcorporaties en de (lokale) overheid. De EnergieDag was een initiatief van de RES klankbordgroep, bestaande uit een afspiegeling van voorgenoemde stakeholders.

Op deze dag hebben we samen gebouwd aan het energiesysteem van de toekomst, een systeem dat is balans is. We hebben het gehad over elektriciteit, warmte, groen gas en waterstof. En alle kansen en uitdagingen die spelen in de (gebouwde) omgeving, de industrie, mobiliteit, en de land- en tuinbouw. 

Ruim 250 bezoekers lieten zich inspireren door sprekers, hadden bijzondere ontmoetingen en beleefden spectaculaire optredens. Er werden inzichten opgedaan en concrete oplossingen bedacht.

Meer weten? Kijk op www.reswestbrabant.nl/energiedag

En op de hoogte blijven? Volg ons op Linkedin: www.linkedin.com/company/res-west-brabant

 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen