Submenu

Ontdek de vernieuwingen op Energiewerkplaats Brabant!

Sam Arts 05-03-2024 260 keer bekeken 0 reacties

Ik ben Sam Arts, de nieuwe community manager van Energiewerkplaats Brabant. Met mijn collega’s ben ik druk met het verbeteren van de energiewerkplaats. En we hebben niet stilgezeten. Onze homepage heeft bijvoorbeeld al een frisse make-over gekregen!

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen: ik ben Sam Arts en sinds oktober community manager van Energiewerkplaats Brabant. Dé online plek voor professionals in de energietransitie om kennis te delen, samen te werken, elkaar te inspireren en te ontmoeten. Misschien is het al even geleden dat je het platform hebt bezocht of is de energiewerkplaats nog helemaal nieuw voor jou, dan heet ik je van harte welkom!

Ondertussen blazen wij nieuwe energie in Energiewerkplaats Brabant. De homepage is bijvoorbeeld al vernieuwd. Benieuwd? Bekijk hem hier. Ook het kennisplein gaat veranderen. We gaan binnenkort de indeling logischer maken en handige filters toevoegen, waardoor je beter en sneller informatie kan vinden. 

Doe mee in de community 

Ben je al lid van Energiewerkplaats Brabant? 
Dan vragen we jouw hulp bij het vernieuwen van Energiewerkplaats Brabant. We willen de community meer ‘gezicht’ geven en vragen je daarom jouw huidige profiel te actualiseren. Kloppen jouw gegevens, zoals functie en organisatie, nog? Vul jouw profiel aan en voeg een foto van jezelf toe! Zo weet jij beter de juiste mensen te vinden én ben jezelf ook beter vindbaar. Hier vind je een korte uitleg over het updaten van jouw profiel.   

Nog nooit gehoord van Energiewerkplaats Brabant maar heb je in jouw werk wel te maken met de energietransitie?  
Bezoek dan de energiewerkplaats eens en maak  een profiel aan.  Je kunt dan makkelijk energieprofessionals in Brabant vinden én jouw kennis delen.  

Blijf op de hoogte 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten op Energiewerkplaats Brabant? Op je profiel zet je aan of je notificaties wilt ontvangen via de mail.  
Klik op de ‘Volgen-knop’ op een pagina zodat je bepaalde pagina’s, items, onderwerpen of leden volgt. Op deze manier ontvang je automatisch een notificatie bij een toevoeging, wijziging of reactie.  

Vragen of hulp nodig? 

Heb je een vraag over Energiewerkplaats Brabant of kom je ergens niet uit? Geen probleem, als community manager help ik je graag!  Neem contact met mij op door te mailen naar sarts@brabant.nl en stel jouw vraag. Suggesties voor verbetering van het platform zijn ook van harte welkom. Fijn als je samen met ons nieuwe energie in de community blaast!  

Wij blijven ondertussen hard werken aan het verbeteren van Energiewerkplaats Brabant, om ervoor te zorgen dat jij als professional op een slimme manier kan (samen)werken aan de Brabantse energietransitie! 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen