Submenu

Voeg je organisatie toe!

Jaagt ook jouw organisatie de Brabantse energietransitie aan? En staan jullie nog niet tussen het lijstje met betrokken organisaties? Voeg dan hier snel je eigen organisatie toe!

Klik op de groene button “+ BIJDRAGE TOEVOEGEN”. Vul het volgende in:

  1. Titel van je bijdrage: Naam van je organisatie.
  2. Inleiding van je bijdrage (maximaal 300 tekens): Beschrijf wat je organisatie doet met betrekking tot de Brabantse energietransitie.
  3. Welke informatie wil je toevoegen?: Voeg uitgebreidere informatie toe over je organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thema’s, expertisegebieden, huidige en/of afgeronde projecten en contactpersonen. Om de tekst overzichtelijk te houden, raden we je aan met tussenkopjes te werken (zie uitklapmenu ‘Stijl’ linksboven het tekstvak).
  • Naast tekstuele informatie kun je aan de linkerkant ook afbeeldingen, bestanden, video’s, links, locaties en social mediakanalen toevoegen. Klik hiervoor op de bijbehorende iconen.
  • Voeg in ieder geval een afbeelding van het logo toe, zodat deze zichtbaar is in het overzicht.

Heb je alle informatie toegevoegd en ben je klaar? Scroll dan naar beneden en klik op de blauwe button 'Opslaan'. Kom je er niet uit? Laat het ons weten via het contactformulier.

Ga naar organisaties

Afbeeldingen

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen