Submenu

Brabant Woont Slim

Gina Slenders 15-04-2021
407 keer bekeken 0 reacties

Wij zijn Brabant Woont Slim, het energieloket van 15 gemeenten in de regio noordoost-Brabant. Inwoners van de aangesloten gemeenten kunnen bij ons terecht met vragen over het verduurzamen van hun huis. Die vragen zetten onze procescoaches graag om in concrete antwoorden!

Brabant Woont Slim fungeert dus als onafhankelijke én gratis vraagbaak voor inwoners uit de aangesloten gemeenten. Voor een uitgebreid advies koppelt Brabant Woont Slim inwoners graag aan een van de betrokken adviseurs die tegen een aantrekkelijke prijs bij ze langskomt. Dat kan omdat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn. Verduurzamen hoeft niet per definitie duur te zijn. Iedere duurzame stap is er één en begint bij jezelf!

Brabant Woont Slim is het gemeentelijke energieloket van: Bernheze, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint-Hubert, Oss, ’s-Hertogenbosch, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Uden en Vught.

Afbeeldingen

Persoonlijk advies

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen