Submenu

Odura advies & projecten

Gerben Tigchelaar 12-11-2021
842 keer bekeken 0 reacties

Odura is een onafhankelijk bureau in energietransitie. Door energieadvies, financieel advies, asset management en projectontwikkeling proberen we waar we kunnen een bijdrage te leveren aan het versnellen van de energietransitie.

Odura is en burea in energietransitie. We geven inhoudelijk energieadvies en financieel advies. 

Energieadvies is de grootste tak binnen Odura en spreidt zich uit over een breed gebied van expertises. Zo adviseren we bedrijven over energiemaatregelen, overheden over energiebeleid, begeleiden we tenders en aanbestedingen, maken we modellen, brengen we zaken in kaart (zo brachten we al eens de potentie van zon-PV op geluidswallen in Nederland in kaart voor RWS) en begeleiden we zonnestroomprojecten van A tot Z: Van eerste schouwing tot Scope 12 opleverinsectie en beheer.

Onze finacieel adviseurs zijn gespecialiseerd in investeringen in en waardering van duurzame energieprojecten, maar voeren ook fondsbeheer uit voor bijvoorbeeld het Warmtefonds. 

Omdat we graag ook projecten realiseren, hebben we ook een eigen projectontwikkelingstak. Hiermee ontwikkelen we projecten voor klanten, maar zeker ook voor onszelf. Maatschappelijke meerwaarde en zaken als natuurontwikkeling spelen hierin een belangrijke rol! De meerwaarde en het belang voor de omgeving en samenleving heeft een centrale rol. De energieransitie doen we namelijk samen.

Odura richt zich veel op zonne-energie, maar is daarnaast ook bezig met ontwikkeling van batterij-opslag en de slimme combinatie van zonnepanelen, elektrisch laden (van zwaar vervoer) en batterijopslag.

Afbeeldingen

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen