Submenu

Creteq B.V.

Anita Stegwee 18-04-2023
365 keer bekeken 0 reacties

Wij willen een serieuze en substantiële oplossing bieden voor het klimaatprobleem en van de wereld een schonere, gezondere, mooiere, toekomstbestendige plek maken. Een energie neutrale toekomst. Door fossiele brandstoffen te vervangen door energie van de zon kunnen we de CO2-emissies beperken.

ZigZagSolar zonnegevels
Wij ontwikkelen mooie architectonische en betaalbare, high-tech zonnegevels met de allerlaatste technologieën. Met een goede rentabiliteit voor onze klanten als middel in de strijd tegen klimaatverandering, luchtvervuiling, netcongestie en de hoge kosten voor energie. Met deze ZigZagSolar zonnegevels willen wij bijdragen aan energie-efficiënte gebouwen in Nederland.

Een concrete schaalbare oplossing, direct inzetbaar, zonder de nadelen van windmolens
op het land, zonneparken, kerncentrales, zonnepanelen op daken. Een oplossing die eenvoudig kan worden toegepast direct bij de gebruiker zonder belasting van het elektriciteitsnet en met een hoge opbrengst in de ochtend, avond, herfst, winter, lente.

De voordelen:

  • Het allerhoogste duurzame rendement van de gevel.
  • Mét unieke en gepatenteerde reflectietechniek.
  • Het decoratief paneel is in alle kleuren en prints te realiseren.

 

Geluidsscherm met geïntegreerde zonnepanelen
Veel geluidsoverlast wordt veroorzaakt doordat steeds meer mensen op korte afstand van het wegennet wonen. Zonder maatregelen is het dan onmogelijk om aan de minimale eisen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te voldoen. Geluidsoverlast is niet alleen hinderlijk, het is ook schadelijk voor de gezondheid.

Ons doel is om die geluidsoverlast ‘mooi en met een winstgevend verdienmodel’ op te lossen door cassettes met een geïntegreerd zonnepaneel langs de wegen te plaatsen.

De voordelen:

  • Blokkeren en neutraliseren van de overlast van geluid door absorptie.
  • Esthetische en harmonische integratie door een decoratief beeld.
  • Energieleverend door een efficiënt gebruik van de zonnepanelen.
  • Betaalbaar met een aantrekkelijk financieel rendement.

Afbeeldingen

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen