Webcast Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed: Hoe begin je met verduurzamen?

Noah Schotman 20-06-2023 345 keer bekeken 0 reacties

Vaak willen eigenaren van maatschappelijk vastgoed graag verduurzamen en zien ze de noodzaak ervan, maar weten ze niet goed waar ze moeten beginnen. Daarom hebben wij een serie webcasts opgenomen, om dit soort vragen te kunnen bespreken met een coach of facilitator van het loket en een pandeigenaar.

Er is vaak veel mogelijk, maar er zijn ook verschillende dingen om rekening mee te houden. Vanuit het ontzorgingsloket begrijpen wij dat de pandeigenaren soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom zijn wij er om te helpen! Coaching, een energiescan, begeleiding bij het aanvragen van subsidies en nog veel meer: het loket kan op allerlei manieren helpen. En vooral dus bij de vraag: waar begin je?

Eric Spithoven, de coördinator van het ontzorgingsloket, gaat in de eerste aflevering van de serie in gesprek met coach Niels Rousse en pandeigenaar Martin Heeffer. Martin is directeur-bestuurder van de Emiliusschool en heeft samen met Niels een duurzaam plan gemaakt voor het schoolgebouw. Samen praten zij over hoe dit proces is begonnen en verlopen.

Bekijk de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=ao7AsEnS3GU&list=PLqOlJGQPqxZ3lgqw4ZLsOsvAURWGCkCeI&index=1&t=1s

 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen