Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed

Eigenaren van maatschappelijk vastgoed opgelet! Het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed van de provincie Noord-Brabant helpt kosteloos bij de verduurzaming van je vastgoed. Zo krijg je inzicht in de duurzame kansen en hoe deze gefinancierd kunnen worden. Deze worden gebundeld in een verduurzamingsadvies. De doelgroepen zijn uitgebreid, waardoor nu meer maatschappelijk vastgoedeigenaren terecht kunnen bij het loket. Zie hier voor de voorwaarden. Tot en met december 2024 helpen we bij het verduurzamen van panden.

Hoe kan je maatschappelijk vastgoed verduurzamen? Waar begin je? En hoe doe je dit als huurder in samenspraak met de vastgoedeigenaar? Het zijn herkenbare vragen voor scholen, musea, kerkbesturen, zorginstellingen en ander maatschappelijk vastgoed. In een serie van korte video’s geven onze coaches en facilitatoren antwoord op de meest gestelde vragen die we tegenkomen bij het ontzorgingsloket. We laten ook eigenaren aan het woord, zij vertellen hoe zij hun verduurzaming aanpakken of hebben aangepakt en delen tips uit de praktijk. 

Bekijk de video’s hier:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLqOlJGQPqxZ3lgqw4ZLsOsvAURWGCkCeI

Aanmelden voor het ontzorgingsloket? Kijk dan hier of je aan de voorwaarden voldoet. Hier vind je ook het formulier om je aan te melden.  

Vragen over het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed? Je kunt contact opnemen met ontzorgingsloketkmv@brabant.nl

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen