Zelf een werkgroep starten

In besloten werkgroepen werk je met anderen samen. Hier deel je informatie, documenten en afspraken met elkaar. Denk aan een soort intranet voor projecten. Je kunt onderdeel worden van een bestaande werkgroep of je kunt zelf een eigen werkgroep beginnen. Kijk hier binnen welke bestaande werkgroep(en) je kunt samenwerken.

Hoe word ik onderdeel van een bestaande werkgroep?

Door op een werkgroep te klikken en een registratie aan te vragen via het daarvoor bestemde formulier. Op basis van je registratie krijg je toegang tot jouw gekozen werkgroep. Met deze toegang kun je met andere leden van de werkgroep informatie uitwisselen, documenten verzamelen en updates delen.

Staat jouw project er niet bij?

Begin dan je eigen werkgroep voor jouw projectteam. Je bepaalt zelf welke mensen toegang hebben tot de werkgroep. Stuur je verzoek voor het aanmaken van een werkgroep naar Community Manager Sam Arts. De aanvraag voor een nieuwe werkgroep wordt vervolgens behandeld, waarop je zo snel mogelijk een reactie krijgt.

Stuur email

 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen